Weggeeftafel terug van weg geweest

 

In het verleden hebben we in de groepen een weggeeftafel gehouden op de 1e maandag van de maand. Iedereen bracht spullen, kleding of wat je maar door wil geven mee.

 

Morgen de 1e maandag van oktober beginnen we hier weer mee in De Wending. Als je spullen op wil ruimen en een nieuw leven gunt, is dit een goede gelegenheid.

 

Ook de groepen die niet op de maandag trainen kunnen meedoen. Na de les om 11:00u ben je welkom om spullen te brengen of om te kijken of er wat voor jou bij is. Beide mag.

 

Spullen die niet worden meegenomen door een ander graag zelf weer mee terug nemen.

 

Het adres van De Wending is Witte de Withplein 5.

 

 

 

 

Lieve mensen, tot onze spijt moeten wij jullie mededelen dat het Rembrandtparkfestival aankomende zondag 2 oktober 2022 vanwege de extreme regenval is geannuleerd.

 

 


Met veel plezier hebben we deelgenomen aan de sportdag in Blauw-Wit

Sportdag 55+ 13 september 2022

Van 10:00 tot 16:00u

Flowers of Chi neemt deel aan deze dag in sporthal Blauw Wit.

 

Blauw Wit

Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam 
Nederland

 

Ben jij 55+, woon je in stadsdeel West en ben je op zoek naar een nieuwe manier van sporten of bewegen? Speciaal voor jou organiseren wij de seniorensportdag op dinsdag 13 september!

Tijdens deze sportdag voor 55+ maak je kennis met verschillende sporten. We organiseren samen met sportaanbieders uit de buurt kennismakingslessen, je kunt een speciale FITTEST afnemen en ontmoet tijdens het bewegen buurt- en leeftijdsgenoten. Kijk wat aansluit bij jouw wensen en schrijf je in bij een sportvereniging bij jou in de buurt.  

Deelname aan de sportdag is gratis! 

 

Wij zullen hier met Flowers of Chi ook een proefles verzorgen en informatie geven over onze Chi Kung lessen. Kom je kennis met ons maken?


Voor meer informatie over de sportdag:

~

 

Aangezien we als vrijwilligers de lessen geven houden we de kosten laag. Dit betekent dat we deze website kosteloos gebruiken. Daarom maakt jouwweb.nl hier reclame.

Maak jouw eigen website met JouwWeb